Valitse tarpeisiisi sopiva paketti

Minkälainen uudistus sinulla on suunnitteilla? Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva paketti. Onko sinulla selvä visio ulkoasusta, ja haluaisit toteuttaa sen itse, mutta kaipaat apua projektin käynnistämisessä? Vai haluatko helpotusta työtaakkaan uudistamalla verkkokaupan avaimet käteen -periaatteella? 

Meiltä onnistuu myös vaativammat tai hieman erikoisemmat projektit. Lähetä vapaamuotoinen viesti, mikäli et löydä sinulle sopivaa pakettia.

HUOM! Kaikki paketit sisältävät etusivulla mainitut ominaisuudet.

Mini-verkkokauppa
790 €
Asennamme verkkokaupan valmiiksi, suunnittele ja toteuta ulkoasu itse tai käytä pakettiin kuuluvia valmis teemoja.
Verkkokaupan asennus
Maksu- & toimitustapojen asennus
Kevyt perehdytys verkkokaupan käyttöön
Maxi -verkkokauppa
2490
Edellisten pakettien sisältö ja lisäksi tuotteiden tuonti verkkokauppaan.
Tuotteiden tuonti verkkokauppaan

Valitse kerta- tai osamaksu: 12 kuukauden osamaksu 219 € / kk tai 2490 € kertamaksuna

Yhteydenotto / alustava tilaus

Jätä meille viesti alla olevalla lomakkeella. Voit kertoa meille tarkemmin suunnitteilla olevasta projektista ja tarpeistasi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, toimeksiantosopimus tehdään erikseen. Projektit ovat aina toisistaan poikkeavia, ja sitova toimeksiantosopimus räätälöidään tarpeisiisi sopivaksi.

Maksuehdot

Verkkosivujen ja – kauppojen toteutuksesta laskutetaan 30 % toimeksiantosopimuksen yhteydessä. Loput 70 % laskutetaan sovittuna alkamisajankohtana. Alkamisajankohta voidaan sopia maksimissaan 6 kuukauden päähän toimeksiantosopimuksen päiväyksestä.

Voit myös maksaa toteutuksen osamaksulla, jolloin tilaus tulee tehdä kotisivun hintalaskurin tai verkkokaupan hintalaskurin kautta. Sivujemme kautta tehdyissä tilauksissa on 14 vrk peruutus oikeus. Tilauksen jälkeen projektin tarkempi sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti tilaus vahvistetaan toimeksiantosopimuksella.

Hintoihin lisätään alv 24 %.